Mutsjes en sjaals

Sommige mensen willen het dragen van een haarwerk graag afwisselen met het dragen van een hoofdbedekking. Wij hebben een grote collecties mutsjes en sjaals. Bij volledige kaalheid is het Tijdens het slapen aan te raden om een hoofdbedekking te dragen, dit voorkomt veel warmte verlies.

ornatiq-1

Haarverzorgingsproducten

Als u haarproblemen heeft, wilt u natuurlijk een veilig haarproduct gebruiken. Helaas bevatten veel haarverzorgingsproducten allerlei chemische bestanddelen die u liever niet op uw hoofdhuid zou willen gebruiken. Vooral niet als u het product dagelijks gebruikt. Als u de lijst met ingredi├źnten leest, weet u dan wat die allemaal betekenen?

Gelukkig heeft Inkx Haarwerken een uitgebreid assortiment hoogwaardige haarverzorgingsproducten die 100% vrij zijn van parabenen, siliconen en sulfaten en gericht zijn op verbetering van uw (hoofd)huid en haar. Met name het masker van Ornatiq is erg goed voor uw haarwerk. Het haar wordt er weer mooi glad van zonder het te verzwaren. Al onze producten zijn verkrijgbaar in onze haarstudio Inkx Wellness in Heemskerk en in onze webshop.

Gezichtsverzorging en make-up

Onze producten zijn uitermate geschikt voor een droge en gevoelige huid.

Wij werken met de volgende merken:

– Mineralogie make-up
– Oolaboo
– Oolaboo Super Foodies
– Comfort Zone
– Ornatiq

make-up1

Maak geheel vrijblijvend een afspraak