Het verhaal van Sonja Silva

Door de Gastric Bypass die ik 3,5 jaar geleden kreeg ben ik bijna 50 kilo afgevallen. Helemaal te gek, maar ik ben door het snelle afvallen de helft van mijn haar verloren!

Ik dacht altijd dat haarwerken alleen maar voor mensen die echt kaal zijn waren. Ik had geen idee dat je ook dunner geworden haar weer volume kan geven. Ze hebben een prachtige truffel bruintint opgezet op mijn goudbruine haar. Wat is het mooi geworden he?

Mijn eigen haar is nog slap en dof maar Inkx gaat mij helpen om mijn oude haar weer helemaal gezond te krijgen. Vanaf nu gebruik alleen nog maar natuurlijke producten van Ornatiq. En ze zijn helemaal vrij van siliconen. Tot nu toe merken we echt een groot verschil. En ik ben nu al zo happy!

Haarwerken

De aanschaf van een haarwerk kan voor u een goede oplossing zijn als u last heeft van haaruitval. De oorzaak kan een haarziekte zijn, zoals alopecia areata (kale plekken). Maar ook haarverlies als gevolg van een chemokuur. Haar is een belangrijk onderdeel van ons gezicht. Haarverlies kan tot onzekerheid, angstgevoelens of controleverlies leiden. De haarwerken zijn tegenwoordig van goede kwaliteit en bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Haarwerk op maat gemaakt

Inkx Haarwerken is gespecialiseerd in het maken van haarwerken op maat. Hiervoor gebruiken wij echt onbehandeld Europees haar. Zeker wanneer u last heeft van chronische haarproblemen of blijvende kaalheid raden wij u maatwerk aan.

In overleg met u en op basis van uw persoonlijke wensen wordt uw haarwerk of haarstuk speciaal voor u gemaakt. Omdat het Europees haar onbehandeld is en dus niet gekleurd of chemisch ontschubt is oogt het natuurlijk en puur. Wij kunnen uw haarwerk in alle haarstijlen knippen en kleuren.

In tegenstelling tot een standaard haarwerk (confectie) heeft Europees haar een lange levensduur. Gemiddeld gaat het haarwerk 3 tot 4 jaar mee bij intensief gebruik.

Onze agenten zoeken in Nederland en België naar het beste haar wat er is. Uiteindelijk wordt hier uw haarwerk van gemaakt.

Het draagcomfort van een maatwerk haarstuk of haarwerk is geweldig, daarnaast is de bevestiging onzichtbaar, valt het haar prachtig en natuurlijk en geeft u uw bewegingsvrijheid terug.

Bekijk de video voor een indruk van onze werkwijze.

Service

Wij willen graag weten hoe het met u gaat en dat uw haarwerk het hele jaar door mooi blijft. U kunt één keer per maand bij ons in de salon komen om uw synthetische haar te laten stomen en mooi te laten maken of uw Europese haar te laten wassen en föhnen. Voor slechts € 100,- per jaar bent u er zeker van dat uw haarwerk mooi blijft.

172263_label_exprt_cmykTekengebied 1

Confectie haarwerk

Confectie haarwerken worden in standaard modellen en maten geleverd. U heeft keuze uit vele kleuren en het haarwerk kan vaak binnen 48 uur geleverd worden. Het kan in model worden geknipt. Verven is niet mogelijk op synthetisch haar, maar wel op echt haar. Confectie is een stuk goedkoper dan maatwerk. Maatwerk is precies op uw maat gemaakt en daardoor duurder. De levertijden zijn meestal langer. Lees meer over het verschil tussen echt en synthetisch haar.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak