Haarwerken

De aanschaf van een haarwerk kan voor u een goede oplossing zijn als u last heeft van haaruitval. De oorzaak kan een haarziekte zijn, zoals alopecia areata (kale plekken). Maar ook haarverlies als gevolg van een chemokuur. Haar is een belangrijk onderdeel van ons gezicht. Haarverlies kan tot onzekerheid, angstgevoelens of controleverlies leiden. Een haarwerk kan hierbij een goed hulpmiddel zijn. De haarwerken zijn tegenwoordig van goede kwaliteit en bijna niet meer van echt te onderscheiden.

na

Confectie of op maat gemaakt haarwerk

Confectie haarwerken worden in standaard modellen en maten geleverd. U heeft keuze uit vele kleuren en het haarwerk kan vaak binnen 48 uur geleverd worden. Het kan in model worden geknipt. Verven is niet mogelijk op synthetisch haar, maar wel op echt haar. Confectie is een stuk goedkoper dan maatwerk. Maatwerk is precies op uw maat gemaakt en daardoor duurder. De levertijden zijn meestal langer. Lees meer over het verschil tussen echt en synthetisch haar.

Onbehandeld Europees haar

Bij een chronisch haarprobleem of blijvende kaalheid bevelen wij maatwerk aan; uw haarwerk of haarstuk wordt speciaal voor u ontworpen. Om de maat te bepalen wordt een gipsmal gemaakt. Het ontwerp wordt geheel naar uw wensen gemaakt.

Wij adviseren haarwerk van Europees, onbehandeld haar, dit is de beste oplossing voor de lange termijn. Agenten zoeken voor Inkx het beste haar uit Nederland en België dat bij u past.

Het draagcomfort van een maatwerk haarstuk of haarwerk is geweldig, daarnaast is de bevestiging onzichtbaar, valt het haar prachtig en natuurlijk en geeft u uw bewegingsvrijheid terug. Bekijk de video voor een indruk van onze werkwijze.

dsc4688
172263_label_exprt_cmykTekengebied 1

Maak geheel vrijblijvend een afspraak