Schoonheidssalon

In hetzelfde mooie pand als waar de Haarwerkstudio zit, bevindt zich de Inkx Schoonheidssalon. Een oase van rust, waar u een heerlijk ontspan-moment kunt beleven en zich goed laat combineren met een behandeling in de Haarwerk salon.

Bent u samen naar de Haarwerk studio gekomen? Dan is een Duo-treatment helemaal ideaal, want u geniet samen van een luxe gezichtsbehandeling van twee uur voor de speciale prijs van € 95,-.

Tijdens het Duo treatment ligt u in twee comfortabele stoelen, gezellig naast elkaar. De uitgebreide gezichtsbehandeling wordt om en om uitgevoerd door één schoonheidsspecialiste en bestaat uit de volgende onderdelen: huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, masker en dagverzorging. Hierbij kunt u kiezen voor de producten van Oolaboo of Images skincare.

U kunt het Duo treatment naar wens aanvullen met extra behandelingen, zoals het verven van wenkbrauwen en wimpers, het harsen van bovenlip en kin, het wassen, drogen en föhnen van uw haar, of het aanbrengen van een dag make-up. Deze treatments kunnen voor u beiden verschillend zijn en de aangegeven prijs is dan ook per persoon.

U vindt alle mogelijke extra behandelingen en de prijzen op de website van Inkx Huid en Haar.

Maar er is meer, want u kunt kiezen voor elke behandeling die de Schoonheidssalon te bieden heeft, van vetbevriezing tot permanente make-up. Bel ons gerust voor informatie en afspraken.

dscf1645