Massages en wellness

In onze haarstudio en schoonheidssalon INKX Wellness hebben wij een speciale ruimte waar u terecht kunt voor diverse soorten behandelingen. Wij hebben diverse massages waaronder een hot stone, stoelmassage en ontspanningsmassage. Ook bieden wij schoonheidsbehandelingen van Ornatiq en Oolaboo aan.

Kiest u voor een Duo Wellness behandeling samen met uw vriendin, zus, moeder of partner? U kunt 2 uur lang genieten voor maar € 95,- (prijs voor 2 personen). U kunt kiezen uit de producten van Oolaboo of Ornatiq. De behandeling bestaat o.a. uit een welkomstritueel, huidanalyse, reiniging, recover touch massage van gezicht, decolleté en nek, voedend masker en dagverzorging afgestemd op uw huid.

Permanente make-up kan een oplossing zijn voor een tekort aan haartjes in de wenkbrauwen. De tussenruimtes worden opgevuld met permanente make-up, waardoor de wenkbrauwen er voller en natuurlijk uitzien.

Make-up tips of make-up behandeling. Een mooie, verzorgde make-up kan wonderen verrichten. Ook als u een gevoelige en droge huid heeft. Wij werken met minerale make-up die zuurstofdoorlatend is, u kunt er zelfs mee slapen!

dscf1645

Voedingssupplementen

De huidconditie wordt voor 70% bepaald door voedingsstoffen die via het bloed naar de cellen worden getransporteerd. Huidverzorging met supplementen van binnenuit is daarom aan te bevelen. De cosmetische supplementen van Oolaboo werken en voeden de huid van binnenuit en kunnen zo helpen de huid er gezonder en stralender uit te laten zien. Alle supplementen zijn zowel in de salon als in onze webshop verkrijgbaar. Een uitgebreide omschrijving van de supplementen vindt u ook op deze pagina.