Over ons

Wij stellen ons graag aan u voor: eigenaresse Ingeborg Hilgersom en haar medewerkers helpen en adviseren u graag bij haarproblemen. Ons team bestaat uit een gecertificeerde specialiste op het gebied van haaruitval en haarwerken, specialisten op het gebied van Djarling Hair, Hairdition, bevestigen van haar(stukken) en haaruitval na chemo. Ook hebben wij jarenlange ervaring in het kappersvak.

over-ons-rond-uitgesneden

Onze haarwerk studio

In onze haarstudio hebben wij regelmatig klanten die een oplossing zoeken voor haaruitval. Om deze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij Inkx Haarwerken geopend. In onze zaak hebben wij bewust gekozen voor een huiselijke en geborgen sfeer.

Heeft u problemen met haaruitval? Wilt u professioneel en integer advies over haarwerken? Wij helpen en begeleiden u graag. Inkx Haarwerken is gevestigd naast onze haarstudio Inkx Wellness in Heemskerk.

” Sinds enige tijd zijn wij een eco-zaak geworden, waar ik erg blij mee ben. Wij werken, ook in de haarstudio, huidstudio en webwinkel, voornamelijk met plantaardige producten maar wel van exclusieve kwaliteit.

Tenslotte hecht ik veel waarde aan een goede sfeer in de salon, door een enthousiast team en een persoonlijke benadering met goed advies! “