Over Inkx

Erkend Haarwerkspecialist Ingeborg Hilgersom heeft tien jaar geleden Inkx Haarwerken toegevoegd als unieke en gespecialiseerde afdeling van haar Haar en Huid Salon in Heemskerk. Ingeborg en haar team is gekwalificeerd om Haarwerken te maken en daarnaast alle specialistische behandelingen uit te voeren die mogelijk zijn om een haarprobleem of kaalheid op te lossen. Naast deskundig en professioneel, zijn Ingeborg en haar medewerkers vooral ook vriendelijk, persoonlijk en discreet en zullen zij er alles aan doen om uw bezoek aan Inkx Haarwerken zo aangenaam mogelijk te maken. Ook fijn; de aangrenzende Haar en Huid salon biedt alle faciliteiten om uw afspraak te combineren. Een gezichtsbehandeling of een massage? Het is allemaal mogelijk.

over-ons-rond-uitgesneden

Onze werkwijze

Elke oplossing voor welk haarprobleem dan ook begint met een (vrijblijvend) gesprek in onze Haarwerk salon. Wij nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden en u voorbeelden te laten zien van mogelijke behandelingen.

Kiest u voor een Europees Haarwerk, dan maken wij een aantal afspraken. Zo maken wij een gipsafdruk van uw hoofd en bekijken wij foto’s van u toen u nog een volle haardos. Ondertussen wordt er in de Filipijnen een mal-op-maat gemaakt van uw hoofd en zoeken wij naar het voor u best passende Europese Haar. Vervolgens wordt het Haarstuk met de hand gemaakt in onze Filipijnse Haarwerk-ateliers. Het eerste pasmoment is meestal spannend én feestelijk. Uw Haarwerk wordt door ons geknipt en gestyled naar wens en u blijft regelmatig bij ons terugkomen voor onderhoud en verzorging.

Kiest u voor een specialistische behandeling zoals Stem Cell treatment of Scalp pigmentatie, dan worden deze behandelingen uitgevoerd bij ons in de Haarstudio.

En er zijn nog meer mogelijkheden. Ontdekken wat wij voor uw haarprobleem kunnen doen? Maak snel en makkelijk een vrijblijvende afspraak via de telefoon, stuur ons een email.