Scalp pigmentatie

Kale plekken, een wijkende haarlijn of een steeds meer zichtbare hoofdhuid door dunner wordend haar? Mannen en vrouwen van alle leeftijden hebben hier last van. Door leeftijd, erfelijkheid, ziekte of levensstijl kunt u (soms tijdelijk) uw haar verliezen. Scalp pigmentatie biedt een bewezen oplossing, zonder chirurgische ingreep.

Scalp Pigentatie is een nieuwe techniek om – in een of meerdere behandelingen – de look van een volle haardos te creëren. Bij Scalp pigmentatie worden met een heel fijne naald speciale pigmenten in de eerste laag van de huid aangebracht. Dit pigment is hypoallergeen, afgestemd op uw eigen haarkleur, verkleurt niet en blijft jarenlang goed. Uiteindelijk zal het pigment vervagen en kan de kleur verstevigd worden met een touch-up of nieuwe behandeling.

Bij kale plekken of dunner wordend haar verhult het zorgvuldig aangebrachte pigment de hoofdhuid. Dat zorgt voor de uitstraling van een volle haardos, omdat de getekende haarstoppels niet van het echte haar te onderscheiden zijn. Bij een volledig kaal hoofd – wat vaker voorkomt bij mannen – wordt de Scalp pigmentatie zo aangebracht dat het resultaat eruitziet als een hoofd vol met kortgeschoren stoppels. Ook wijkende haarlijnen en littekens kunnen behandeld worden.

Scalp pigmentatie is een specialistische en verfijnde techniek die vraagt om nauwkeurigheid en tijd. Wij maken het u daarom zo comfortabel mogelijk in onze prettige behandelruimte, waar u in alle privacy kunt ontspannen. Afhankelijk van uw wensen en het aantal hoofdzones dat behandeld wordt, zal de behandeling één of meerder afspraken van enkele uren duren.

Naast Scalp pigmentatie bieden wij ook Stem cell hair treatment aan. Deze behandeling waarbij uw eigen haar wordt geactiveerd om weer en sterker te gaan groeien, is nieuw en zeer effectief bij inactieve maar nog werkzame haarzakje. Ook een combinatie van beide technieken zijn mogelijk.

Stem cell hair treatment

Heeft of krijgt u kale plekken? Dit hoeft niet te betekenen dat er geen werkende haarzakjes meer aanwezig zijn in uw hoofdhuid. Stem cell hair treatment is een nieuwe techniek die speciaal is ontwikkeld om de eigen haren weer te laten groeien. Zelfs als de kale plek er al jaren zit (tot maximaal vier jaar). De inactieve haarzakjes worden bij deze methode stuk voor stuk in de stamcel geïnjecteerd met een exclusief plantaardig elixer vol essentiële vitaminen dat het haarzakje stimuleert om (weer) haarfollikels aan te maken. Hieruit groeien de nieuwe haren, vaak sterker en donkerder dan voorheen. Op deze wijze kan een kale plek, een terugwijkende haarrand, of beginnende kaalheid hersteld worden. De Stem cell haar treatment elixer stopt haaruitval en (beginnende) kaalheid. De werkzame stof bevat uitsluitend plantaardige eiwitten en vitamines en – zeker – geen hormonen. Het is hypoallergeen en daarmee geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypen.

Stem cell haar treatment is een specialistische en verfijnde techniek die vraagt om nauwkeurigheid en tijd. Wij maken het u daarom zo comfortabel mogelijk in onze prettige behandelruimte, waar u in alle privacy kunt liggen en ontspannen. Afhankelijk van uw wensen en het aantal hoofdzones dat behandeld wordt, zal de behandeling één of meerder afspraken van enkele uren duren.

Voor een succesvolle behandeling is het wel noodzakelijk dat de haarzakjes – ook al produceren ze geen haar meer – nog actief zijn. Is de hoofdhuid al langer dan vier jaar kaal, dan adviseren wij een Scalp pigmentatie treatment. Ook een combinatie van beide technieken wordt vaak toegepast om een nog mooier resultaat te boeken.

Ook de wenkbrauwen kunnen behandeld worden met deze nieuwe techniek. Een Stem cell wenkbrauw treatment bestaat uit drie behandelingen van ca. een kwartier. Daarbij verzorgt u thuis uw wenkbrauwen dagelijks met Stem Cell Brow after care serum om de groei extra te stimuleren.

Permanente Make-up

Haaruitval treft niet alleen de hoofdhuid, maar ook de wenkbrauwen en – met name bij de ziekte Alopecia – wimpers. Permanente make-up is een verfijnde techniek om wenkbrauwen te verbeteren en de vorm te verfraaien – zelfs als er geen sprake (meer) is van wenkbrauwhaartjes of wimpers.

Bij Permanente make-up wordt pigment op natuurlijke basis met micro-precisie aangebracht in de bovenlaag van de huid. Niet te verwarren met een tattoo, want de pigmenten bij Permanente make-up vervagen of verdwijnen na ongeveer drie jaar. Daarom komt u jaarlijks terug voor een ‘touch-up’, waarbij uw permanente make-up waar nodig wordt bijgewerkt. Zo krijgt uw oogcontour weer meer expressie door het plaatsen van een lijntje op de plaats van uw wimperrand en heeft u jarenlang plezier van een altijd verzorgde en natuurlijk uitziende make-up. Ook als u sport of zwemt, of wanneer u – bijvoorbeeld door bril of lenzen – moeite heeft met het aanbrengen van uw make-up.

Permanente make-up is een ideale techniek om de vorm of de volheid van uw wenkbrauwen te verbeteren en de voor u perfecte wenkbrauw te creëren. Ook wanneer u van nature of door medicatie geen wenkbrauwen (meer) heeft.

De Herstroke techniek bestaat uit het zetten van hele kleine streepjes tussen uw eigen wenkbrauwhaartjes, waardoor het net echte haartjes zijn. Het resultaat is een vollere, natuurlijke wenkbrauw. Bij de Shadow techniek wordt met kleine puntjes de vorm van haartje gezet tussen de wenkbrauwen, zodat deze wat voller lijken. Deze behandeling is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak