Ambachtelijke werkwijze

Bij voorkeur werken wij met op maat gemaakte haarwerken omdat wij graag streven naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Omdat geen hoofd hetzelfde is, passen wij zelfs de op maat gemaakte haarwerken aan. Waar nodig kunnen wij het haarwerk helemaal aanpassen aan uw wensen, van alles is mogelijk: Verven, zoals bij een uitgroei (alleen mogelijk op echt haar van een haarwerk) of inknopen van highlights en lowlights op synthetisch haar. Tevens kunnen wij het haarwerk altijd verkleinen of vergroten. U moet tevreden zijn met het resultaat.

Intake

Wij ontvangen u graag in onze zaak in Heemskerk. U kunt binnen 5 werkdagen bij ons terecht. Inkx Haarwerken is gevestigd naast onze haarstudio Inkx Wellness. Hierdoor beschikken wij over een aparte ruimte met eigen ingang waar wij u ongestoord kunnen ontvangen. Uw privacy is hierdoor gewaarborgd. In dit eerste, vrijblijvende gesprek nemen wij alle tijd voor u.

Als eerste maken wij een analyse van uw hoofdhuid en haarzakjes door middel van een scope om de oorzaak van het haaruitval te achterhalen. Daarna gaan wij samen met u op zoek naar een oplossing. Tegen welke problemen loopt u aan? Wat zijn uw wensen? Sommige problemen zijn op te lossen met een (salon)behandeling. Maar indien u een haarwerk nodig heeft, adviseren wij u over de mogelijkheden. U krijgt diverse voorbeelden en kwaliteiten te zien waarvan we de voor- en nadelen bespreken. Wij meten uw hoofd op voor de juiste pasvorm.

Nadat u een keuze heeft gemaakt, worden een aantal haarwerken op zicht besteld. Confectiehaarwerk hebben wij binnen 48 uur in huis. Maatwerk binnen 12 weken. Het is mogelijk om een haarwerk te reserveren voor een periode van minmaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak